Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Graviditets massage

7. januar : 9:00 17:00

På dette kursus får du den viden du skal bruge for at kunne behandle den gravide kvinde og tilrettelægge behandlingen efter hendes behov. Du vil få en dyb forståelse af hvordan den gravide krop udvikler sig under de 3 trimestre i graviditeten og hvilke hensyn der skal tages under en behandling. Både anatomisk/ fysiologisk og mentalt, samt en forståelse af hvad den postgravide kunne have brug for.

Du lærer hvordan den gravide krop kan påvirkes af gener og hvad du kan gøre ved dem.

Undervisningen er tilrettelagt af Lone Hedegaard, vores erfarne jordemoder og Kristina Schmidt, som har egen klinik og en bachelor (BA) i Idræt og sundhed med speciale i graviditet og træning. Kurset er hovedsageligt teoretisk, men med praktiske øvelser i løbet af weekenden.

Du vil til slut på kurset få mulighed for at massere en gravid kvinde og bruge de egenskaber du tilegner dig under kurset. Du får yderligere en introduktion til rebozo (massageform med tørklæde anvendt), som kan være behjælpelig i din behandling.

Kursuskrav: Basis massør uddannelse, hvor anatomi og fysiologi er introduceret.

Kursus specifikationer: lørdag og søndag fra 9-17, kaffe, te og vand er tilgængeligt, indkøbsmuligheder på den anden side af gaden.

3500kr.

Massørskolen Fyn

Se Arrangør hjemmeside

Massørskolen Fyn

Kochsgade 127
Odense C, 5000
+ Google Maps