Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skadesterapeut

25. november 2023 : 9:00 17:00

Uddannelsen er for dig som ønsker  videreuddannelse  indenfor diagnoser, behandling og genoptræning af sportsskader. Det er også for dig som ønsker supplement til en fitnessinstruktør eller træner uddannelse. Eller måske du bare gerne vil lære mere om genoptræning efter skader.

Formålet med skadesterapikurset er at forbedre massagebehandlingerne gennem brugen af testning og diagnosticering. Desuden vil man få kendskab til relevant genoptræning og flere behandlingsteknikker heriblandt brugen af triggerpunkter, fasciefrigørelse og massage med tørre greb.

Der er et klart stigende behov for individuel behandling og planlægning af genoptræningsforløb. Skadesterapeutuddannelsen giver dig grundlæggende redskaber til at kunne identificere forskellige skader og planlægge relevant genoptræning af disse.

Uddannelsen kan med stor fordel tages af fodboldtrænere, håndboldtrænere og andre trænere indenfor fysisk træning.

Vi arbejder med forståelsen af anatomi og træning med fokus på tilbagevenden til en aktiv livsstil eller sportsgren. Du lærer om diagnostiske undersøgelser, behandling, genoptræning, taping af skader med både hvid (klassisk) og kinesio (elastisk) tape.

5000kr.

Massørskolen Fyn

Kochsgade 127
Odense C, 5000
+ Google Maps