Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Thai Yoga Massage

2. marts : 18:00 21:00

Eksklusivt hold med max. 6 deltagere, forløb over 6 undervisningsdage.

Thai-yoga massage er en moderne massageform, baseret på de oprindelige principper for thai-massage, kombineret med akupressur, indiske ayurvediske principper og  assisterede yogastillinger.

Thai-yoga massage er en alsidig massageteknik, der arbejder med alle bevægeapparatets dele, dvs. muskler, led og bindevæv.  På kurset vil vi gennemgå og arbejde med teknikker, der gør dig i stand til at udføre en fuld kropsmassage. Det er bl.a. muskelmassage, udspænding, akupressur, ledrotation, og energiarbejde. Alt sammen gøres i rolige og meditative i rytmiske bevægelser.

I denne massageteknik er både behandler og modtager påklædt, og du skal derfor have løstsiddende og afslappet tøj på. Behandlingen udføres på store brede yogamåtter, og ikke på briks. Så behandlingsformen kræver ikke investering i dyre massagebrikse.

At give denne massage vil styrke dig som behandler, da alle arbejdsstillinger er udviklet både med omtanke for behandleren og modtageren. At udføre behandlingerne vil styrke din fysik, og dermed også styrke din evne til at opnå at holde fokus i arbejdet. Massøren nyder godt af den store variation i bevægelserne, og bliver selv gennemarbejdet i hele kroppen.

Thai yoga massage er derfor en fantastisk behandlingsform til at behandle både krop og sind.

Grundlæggeren af den thailandske massage var en ayurvedisk læge ved navn Jivaka Kumar Bhacca, der levede samtidig med Buddha, og æres stadig  i Thailand som “Faren til medicinen”.

5000kr.

Massørskolen Fyn

Se Arrangør hjemmeside

Massørskolen Fyn

Kochsgade 127
Odense C, 5000
+ Google Maps